Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kreće sezona uređenja vrtova i okućnica - ovih 5 uređaja trebamo svi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kreće sezona uređenja vrtova i okućnica - ovih 5 uređaja trebamo svi

Kiša, snijeg, prljavština i naslage koje su se nakupile tijekom zime potrebno je očistiti

Dolaskom toplijih dana započinje vrijeme boravka izvan kuće. Kako bi u tom vremenu mogli u potpunosti uživati potrebno je pripremiti okućnicu. Kiša, snijeg, prljavština i naslage koje su se nakupile tijekom zime potrebno je očistiti, a kako bi proljetno čišćenje bilo što lakše predlažemo ovih 5 neizostavnih uređaja:

Uklanjanje korova

Mahovina, korov i razno bilje koje se nakupilo tijekom zimskih mjeseci potrebno je ukloniti kako bi vaša okućnica bila lijepa i ovo proljeće. Suhu mahovinu i korov koji su se pojavili na kućnom prilazu, ukrasnom kamenu i pločicama vrlo lako ćete ukloniti uz baterijski uklanjač korova. Zahvaljujući ovom brzom i efikasnom pomoćniku mahovinu i korov ćete ukloniti s lakoćom; bez čupanja, mučenja i klečanja.

Naš prijedlog: WRE 18-55 Battery Set | Kärcher (kaercher.com) 

Jednostavno metenje

Uklonjeno bilje potom je potrebno pomesti. Za sve vlasnike velikih okućnica tu na scenu nastupa stroj za metenje. Ovaj uređaj skratit će sate i sate mukotrpnog metenja a vaša okućnica će u vrlo kratkom vremenu zablistati. 

Naš prijedlog: S 4 Twin | Kärcher (kaercher.com) 


Uklanjanje prljavština

Plijesan i mahovina uništavaju boju i izgled površina, bilo popločenih ili betoniranih.  Ako su i vaši dijelovi okućnice promijeniti boju ili pak samo trebaju osvježenje, upotrijebite visokotlačni čistač poznat i kao mini-wash. Ovo je vrlo praktičan i univerzalan stroj kojim ćete moći oprati sve tvrde površine ali i svog limenog ljubimca. 

Naš prijedlog: K 7 Premium Smart Control Home | Kärcher (kaercher.com) 

Drvene terase

Drvene površine poput terasa tijekom zimskih mjeseci nakupljaju u svojim utorima nečistoću i naslage. S Kärcher uređajem za čišćenje terasa moguće je jednostavno i temeljito ukloniti tvrdokorne prljavštine s drvenih terasa. Zaboravite na dugotrajno ribanje i sredstva za čišćenje jer s ovim uređajem terasa će u tren oka biti blistavo čista a ruke će vam biti zahvalne. 

Naš prijedlog: Karcher uređaj za čišćenje terasa | Kärcher (kaercher.com) 

Održavanje travnjaka

Ako ste ponosni vlasnik travnjaka onda znate da se iza svakog lijepo uređenog travnjaka krije kvalitetna kosilica. Lagani okretni uređaj koji uredno kosi san je svakog vlasnika travnjaka. Idealan izbor je kosilica koja može pokošenu travu skupljati u košaru ili ju pak raspodijeliti po travnjaku kao prirodno gnojivo. 

Naš prijedlog: LMO Battery 36-46 Set | Kärcher (kaercher.com)


Vaša reakcija na temu