Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kreće Tjedan restorana u AC Hotelu by Marriott Split: Čak tri menija za ručak i večeru po super cijeni
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kreće Tjedan restorana u AC Hotelu by Marriott Split: Čak tri menija za ručak i večeru po super cijeni

Meniji i cijene koje obaraju s nogu

Tjedan restorana, tradicionalna manifestacija koja za cilj ima promovirati hrvatsku gastronomsku scenu u suradnji s ugostiteljskim objektima, danas kreće u svom 28. izdanju.

Restorani koji sudjeluju u Tjednu restorana izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude, a koncept je napravljen po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Ova se manifestacija održava dva puta godišnje, tijekom jeseni i uoči proljeća. 


Ovogodišnja manifestacija trajat će od 15. ožujka do 24. ožujka, a njoj će se pridružiti i restoran Laureto koji posluje u sklopu AC Hotela by Marriott Split smještenog u najvišem hrvatskom neboderu - Dalmatia Toweru. 

Tako će ljubitelji gastronomije moći uživati u tri menija, mesnom, ribljem i vege tijekom ručka i večere. Sve menije osmislio je ugledni chef Laureta Goran Šikić

MESNI MENI

Francuska juha od luka
Pileći temeljac, mediteransko bilje, gratinirani sir

Fuži s raguom od junetine i tartufima
Gljive, trakice parmezana, ulje tartufa, mikro bilje

Black Forrest Torta
Višnja, Mascarpone, crna čokolada


RIBLJI MENI

Losos&Stracciatella
Dimljeni losos, straciatella sir, ulje bosiljka

Filet bijele ribe
Krema od celera, brokula, emulzija naranče

Mousse od kestena
Kakao biskvit, mrvljeni keks, gel od šipka

VEGE MENI

Juha od pečenih paprika i rajčica
Krutoni, ulje bosiljka

Rižoto od pečene bundeve
Odležani baslamic, tallegio sir, mladi špinat, bučino ulje

Čokoladna sfera
Ricotta, med, bijela čokolada


Ručak je predviđen u terminu od 12:00 do 16:00 sati, a večera od 18:00 do 22:00 sata. Cijena ručka iznosi 22 eura po osobi, a cijena večere 24 eura po osobi, a u cijenu je uključena i čaša vrhunskog Prosecca po osobi.

Rezervirajte svoj stol na vrijeme pozivom na broj 091 735 2351.

Pozivamo vas na užitak u vrhunskoj gastronomiji idućih 10 dana po akcijskim cijenama i očaravajućoj atmosferi impresivnog Dalmatia Towera. 


Vaša reakcija na temu