Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Tigerlily713 from Pixabay Krenule registracije na novi Kalendar grada Splita, besplatne su

Krenule registracije na novi Kalendar grada Splita, besplatne su

'Platforma omogućuje bolju vidljivost događanja'

Grad Split poziva sve privatne korisnike, udruge, organizatore događanja te ostale zainteresirane građane da se na njegovim službenim stranicama registriraju na novi Kalendar grada Splita - platformu namijenjenu za unos i promociju događanja, manifestacija, koncerata, predstava i ostalih javnih aktivnosti. 

'Proces registracije u korisničko sučelje kalendara jednostavan je, brz i potpuno besplatan. Registrirani korisnici moći će samostalno kreirati i upravljati svojim događajima', izvijestili su iz Grada.

Predstavnici su napomenuli kako će svaki unos pregledati pa odobriti. Tako će osigurati kvalitetan i relevantan sadržaj za građane i posjetitelje.

'Ova nova platforma omogućuje bolju vidljivost i promociju događanja koja obogaćuju kulturni i društveni život Splita', istaknuli su.

Registrirani korisnici dobit će detaljne upute za unos i objavu događaja. Pružit će im se i mogućnost praćenja aktivnosti na platformi. 

'Pozivamo sve zainteresirane da se priključe i doprinesu stvaranju bogatog i raznolikog programa našeg grada', poručili su iz Grada.

Registracije su moguće na linku


Vaša reakcija na temu