Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kruna Mode slavi 40. rođendan i časti popustima do 40%!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kruna Mode slavi 40. rođendan i časti popustima do 40%!

Akcija vrijedi do kraja godine

Kruna Mode, lanac multibrend trgovina, slavi 40. rođendan i časti popustima do 40%! 

- U svojih 40 godina poslovanja stekli smo poseban odnos s našim vjernim kupcima koji jednako kao i mi uživaju u kreativnošću prožetoj uličnoj modi - rekli su nam iz Kruna Mode

Brendovi koji se mogu pronaći u Kruna Mode uistinu su jedinstveni. Oni ne prodaju samo odjeću već svoju cijelu životnu filozofiju. BillabongRVCAGarciaElementKaporal su svjetski poznati brendovi koji iz dana u dan rade na unapređenju proizvodnje svoje odjeće kako bi pružili najbolje tehničke performanse, ali i bili prihvatljivi za naš planet. Bilo da pripadate jednom stilu ili volite kombinirati više njih, u Kruna Mode se može pronaći sve što treba za sljedeći outfit! 

Sa svojih sedam trgovina u Splitu i Zagrebu te web shopom, Kruna Mode je nezaobilazna modna adresa za urbane i kreativne žene i muškarce koji njeguju jedinstveni stil, biraju kvalitetu te žele biti drugačiji.

- Povodom svog 40. rođendana, Kruna Mode daruje do 40% popusta na cjelokupni asortiman! Akcija vrijedi do 31. prosinca 2021. Za dodatna iznenađenja i nagrade treba zapratiti Kruna Mode na društvenim mrežama. Kupi božićne poklone najmilijima i opremi se za zimu od glave do pete, istraži izvrsnu ponudu i uživaj u blagdanskom shoppingu u Kruna Mode! - poručili su.

Vaša reakcija na temu