KUHARSKE ZVIJEZDE U KAŠTELIMA 'Mediteran na pjatu' u restoranu La Fumee

KUHARSKE ZVIJEZDE U KAŠTELIMA 'Mediteran na pjatu' u restoranu La Fumee

Frane Badrov će kao domaćin manifestacije predstaviti nova jela s menija za zimu 2020. godine

'La Fumee' predstavlja novu gastronomsku manifestaciju naziva 'Mediteran na pjatu', koja će se održati ove zime u tom restoranu smještenom u Kaštel Novome. Najavili su dolazak vrhunskih hrvatskih chefova poznatih diljem svijeta. 

- Gostujući chefovi su redom promotori kuhanja s domaćim namirnicama koji tako žele probuditi svijest svima nama da živimo na najljepšem dijelu Mediterana s najširom paletom izbora autentičnih hrvatskih namirnica - poručili su iz restorana La Fumee. 

Krenimo redom s imenima kuhara. Promotor gastronomije Mate Janković, chef sudac, mentor kulinarskog TV showa 'Kuhan i pečen', već je i lani gostovao u restoranu La Fumee.

- Sami gosti su izrazili želju za ponovnim gostovanjem stoga smo i ove godine pozvali Matu u goste da razveseli naša nepca svojom fuzijom moderne kuhinje i tradicionalnalnog Mediterana na pjatu.

Pero Savanović, višestruko nagrađivani splitski chef, koji je osvojio titulu Svjetskog meštra od kužine, bit će također među gostujućim kuharima. Odazvao se pozivu i Mate Sučić, 24-godišnji chef restorana 'La Belle Vie' u Vodicama i vlasnik izletišta Konoba Campanelo, kao i Hrvoje Zirojević, alfa i omega gastronomije i turizma na Mediteranu.

Chef Toni Klarić-Vepar, mladi kuhar koji je dobro poznat po svom stilu u kojem njeguje tradiciju i kuhinju naših baka, donijet će dašak dalmatinske kužine iz davnih dana.

Vlasnik i la chef restorana 'La Fumee' Frane Badrov će zajedno s chefom Marijem Baričevićem kao domaćini manifestacije zaokružiti ovu gastro priču predstavljajući nova jela s menija za zimu 2020. godine. Njihova jela bit će baza novog jelovnika restorana s naglaskom na autentičnost namirnica, koristeći moderne i ponešto drugačije načine i metode prilikom pripreme jela. 

Vinar Bruno Trapan pratit će manifestaciju sa svojim vrhunskim vinima. Vina Trapan će, kao karika koja povezuje hranu i ljude, sami doživljaj manifestacije podići na još veći nivo. Bit će to prava gozba za hedoniste...

- Cilj same manifestacije je promocija mediteranske kuhinje koristeći se domaćim namirnicama s daškom noviteta koji nas okružuju u našoj svakodnevici. Riječ je o novom i drugačijem iskustvu u gastro ponudi Kaštela, te ovim putem pozivamo sve gastroljupce da ovu zimu posjete naš restoran i uživaju u dobroj hrani vrhunskih chefova - zaključili su iz restorana La Fumee.


Kao uvod u jesensku priču ovaj petak nastupa poznati Acoustic Atelier, Teo Grčić za mikrofonom i Marin Šarić na gitari započet će glazbena gostovanja. Glazbena večer uz ritam Acoustic Ateliera započinje u 20.30 sati, a pametno bi bilo rezervirati stol na vrijeme pozivom na 092 377 6474 .

- Nadolazeći dani nose novitete u restoranu La Fumee, a to nam zapravo svima treba u ovo doba godine kada se prilagođavamo na malo mirniji ritam dana nakon brzog ljeta. Iskoristite akciju i jesenski popust od 15 posto na sva 'a la carte' jela u periodu od 12 do 18 sati svaki dan - poručili su iz kaštelanskog restorana.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52422, "");
Pregledaj komentare