Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KULA KAMERLENGO Sve je spremno za 9. Moondance Festival

KULA KAMERLENGO Sve je spremno za 9. Moondance Festival

Ambasador nagrada za najbolji hrvatski elektro event

Posljednji vikend u srpnju Moondance festival će u svom 9. izdanju predstaviti neke od najzanimljivijih artista iz svijeta underground techna s posebnim gostovanjima s berlinske techno scene koja je priznata kao kulturna baština Unesca, baš kao i Kula Kamerlengo u kojem se festival održava.

Moondance festival je 'boutique' festival za sve istinske technoljupce koji je u dosadašnjih 8 izdanja osvojio srca mnogih partijanera te dobio brojne nagrade i priznanja. Ambasador nagrada za najbolji hrvatski elektro festival 3 godine za redom kao i priznanja u Forbes magazinu za jedan od europskih festival na neobičnoj lokaciji, The Spaces Magazine za festival s najljepšim ambijentom, samo su neki od mnogih koje je Moondance festival oduševio.

Zabilježite  vikend od 29. do 31. srpnja za izlet u Trogir i ne propustite najbolju techno zabavu na Jadranu ovoga ljeta. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji na Entrio.hr kao i na licu mjesta pojedinačno za svaki party:

Pirate Boat Party: 29.7.2022. 15 - 19h

Electric Boat Party: 30.7.2022. 15 - 19h

Night One u Kuli Kamerlengo: 29. srpnja 21 - 06h

Night Two u Kuli Kamerlengo: 30. srpnja 21 - 06h

AfterParty: 31. srpnja 06 - 12h

Raspored DJ i produkcijske radionice pratite na internet stranici i društvenim mrežama Moondance Festvala.

Program traje od petka do nedjelje. U petak i subotu preko dana isplovljavalju brodovi s  Moondancerima, a navečer se program nastavlja u Kuli Kamerlengo. Tko preživi, nastavlja na after partiju na tajnoj lokaciji. 

Link na prošlogodišnji Boat party: https://youtu.be/hYzarIvA5DM 

Ove godine do sada objavljeni line up predvode predstavnici berlinske techno scene Olivier Deutschmann i Jamaica Suk, iz Londona stiže Saytek a iz dalekog Los Angelesa stiže MR C koji će upravljati Pirate Boat partyijem u petak. Regionalne i domaće snage ove godine predvode: DJ Jock (premijerni live nastup), Jan Kinčl, Forest People, Marko Vuletić, Tome R, Feta, Beko, Amir Groove, Mozer i domaćin Pero FullHouse aka Skeptik.

Ulaznice su u prodaji u Entrio.hr prodajnoj mreži.

Moondance je do sada ugostio neka od najznačajnijih imena svjetske techno scene: Jeff Mills, Octave One, Ben Sims, KiNK, Rødhåd, Robert Hood, Dave Clarke i mnogi drugi.

Sve informacije pratite na internet stranici www.moondancefest.com i na društvenim mrežama.

Vaša reakcija na temu