Foto: Damira Kalajžić KULAKULA FESTIVAL Publika će u Trogiru TBF slušati hladeći se u bazenu popularnog hotela

KULAKULA FESTIVAL Publika će u Trogiru TBF slušati hladeći se u bazenu popularnog hotela

Drugo izdanje održava se od 1. do 3. kolovoza

Drugo izdanje KulaKula festivala koji se održava u Trogiru od 1. do 3. kolovoza će otvoriti TBF. Bazen hotela Brown Beach House u Trogiru postat će pozornica za splitske hip hop legende, a svega 80 ulaznica ostalo je prodaji čak dva mjeseca prije koncerta. 

- Publika će umjesto u klasičnoj koncertnoj gomili, hitove ovih hip hop legendi slušati hladeći se u najpoželjnijem bazenu na Jadranu - najavljuju organizatori.

Grupi TBF pridružit će se i Matija Cvek koji će uz svoj prateći band The Funkensteins izvesti svoje uspješnice 'Praviš me ludim', 'Visine' i najnoviji singl 'Drama'. Suradnja ovih izvođača započela je zajedničkim duetom na Matijinom singlu 'Probudi se', pa je ovo idealna prigoda za čuti Matiju i TBF-ovce u isto vrijeme.

- Ova glazbena poslastica na ovako specifičnoj lokaciji jedinstvena je prilika ovog ljeta za doživjeti pravi pool party, a to je samo uvertira za koncerte u Kuli Kamerlengo koje će 2. i 3. kolovoza u sklopu ovog festivala održati Let 3, Vojko V, Detour i The Frajle. Ljeto ne možemo zamisliti bez popularne parole 'ništa mi neće ovi dan pokvarit', a da bi ova himna ljeta postala stvarnost dovoljno je nabaviti ulaznice za ovaj festival koje vas čekaju putem sustava entrio.hr - zaključuju organizatori. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46875, "");
Pregledaj komentare