Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kultna 'Večernja škola' Željka Pervana 19. ožujka na Gripama!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kultna 'Večernja škola' Željka Pervana 19. ožujka na Gripama!

Oproštajna turneja stiže i u Split

Humoristični serijal 'Večernja škola' nakon 15 godina ponovno je na turneji, ali ovog puta oproštajnoj - u predstavi 'Posljednja Večernja' junaci originalne postave Večernje škole obići će dvadesetak gradova u Hrvatskoj. Ekipa Večernje škole tako stiže i u Split, gdje će 19. ožujka 'Posljednja Večernja' zaigrati na Gripama, s početkom u 19.59 sati. 

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno sjedaju u školske klupe, a Pervan je već najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne 'Večernje škole'.

Željko Pervan doista već više od tri desetljeća s punim pravom slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka 'Zločeste djece' i preko legendarne 'Večernje škole' u kojoj će publika od veljače imati mogućnost ponovno uživati, pa sve do 'Pervanova dnevnika' i novijih predstava 'Na komadiću Europe', 'Ljubav i zloba' i dr., Pervanovi projekti, stand-up showovi i predstave uvijek iznenade i privuku publiku u velikom broju.

Pervan i njegovi 'učenici' prije Splita s predstavom stižu i u Zadar, 16. ožujka, na Višnjik.

Brojnim obožavateljima kultne 'Večernje škole' preostaje da čim prije osiguraju svoje ulaznice za izvedbu u Splitu 19. ožujka. 

Kako do karata?

Ulaznice se mogu nabaviti online preko Eventim.hr, kao i na njihovim prodajnim mjestima:
- Autotrans Split, Put Supavla 1
- Exclusive Change mjenjačnice na lokacijama: Mall of Split 1, Mall of Split 2, ST City Center one i  ST Kaufland
- Dancing Bear Shop, Dioklecijanova 6
- Petrol BP Split Dujmovača
- Tisak Media Split – City Center one
Vaša reakcija na temu