Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kuzma & Shaka Zulu izbacili ljetnu pjesmu 'Nije more daleko'

Kuzma & Shaka Zulu izbacili ljetnu pjesmu 'Nije more daleko'

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Saša Kuzmić

Kuzma & Shaka Zulu na prvi dan ljeta objavili su novu pjesmu 'Nije more daleko', poneseni radijskim uspjehom prošlogodišnjeg singla 'Ljeto' i svog nedavnog prvog 'zimskog' singla 'Opet je zima', koje su se vrlo dobro pozicionirale na ljestvici HR TOP 40.

Splitski partymejkeri ostaju vjerni svom klasik italo-disco zvuku i ritmu koji se uklapa u eter u ljetnim danima i noćima.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Saša Kuzmić, koji potpisuje i produkciju, a Kuzma & Shaka Zulu možemo vidjeti i čuti na koncertima i partyjima uživo na njihovoj ljetnoj turneji po jadranskoj obali.

Sutra navečer nastupaju u Marini u finalu manifestacije 'Marinska bitka 1657.'

Vaša reakcija na temu