Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KUZMA I SHAKA ZULU: Ništa od koncerata ovog ljeta, postali smo dio Kaufland tima

KUZMA I SHAKA ZULU: Ništa od koncerata ovog ljeta, postali smo dio Kaufland tima

Jedan je postao priučeni vozač viličara, a drugi radi na info pultu

Pandemija je na koljena bacila glazbenike, pa tako i poznati splitski bend Kuzma i Shaka Zulu.

Mladići su putem Facebooka obavijestili svoje obožavatelje kako ovog ljeta neće održavati koncerte, budući da su napravili 'zaokret u karijeri'.

- Drage prijateljice i prijetelji, svi vi koji željno očekujete koncerte i partyje Kuzma & Shaka Zulu ovog ljeta... Nažalost, moramo vas razočarati... Kuzma & Shaka Zulu postali su dio Kaufland tima, tražeći nove izazove u dinamičnom okruženju i gradeći novu uspješnu karijeru (jedan kao priučeni vozač viličara, a drugi na info pultu)..., poručili su glazbenici.


Pratitelji smatraju kako ih to ne treba ograničavati, te kako bi koncerte trebali održavti na novom radnom mjestu, u trgovačkom centru.

Vaša reakcija na temu