Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ladies Night u Cineplexxu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ladies Night u Cineplexxu

Pozovite prijateljice i uživajte u omiljenom ženskom druženju

Vrijeme je da običnom četvrtku date odličnu dimenziju! U četvrtak, 25. kolovoza, na rasporedu je Ladies Night uz filmski hit Poslije svega: Zauvijek sretni. Okupite prijateljice i od 20 sati uživajte u večeri za pamćenje u Cineplexxu City Center one.

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta.

Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Tessa više nije slatka, jednostavna, dobra djevojka kakva je bila kad je upoznala Hardina. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo?

Sve posjetiteljice očekuju pokloni za koje se pobrinuo dm i Essence te piće dobrodošlice u Gin baru.

I zato, pozovite prijateljice, kupite ulaznice i uživajte u nezaboravnom ženskom druženju. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu