Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ladies Night uz omiljenu Zlicu u Cineplexxu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ladies Night uz omiljenu Zlicu u Cineplexxu

Sve posjetiteljice razveselit će poklon iznenađenja

Priznajte, četvrtak je savršen dan za predah od užurbanog tjedna, zato okupite prijateljice i zaputite se u Cineplexx City Center one na novo izdanje omiljenog ženskog druženja. A za nezaboravnu večer punu uzbuđenja pobrinut će se najpoznatija Disneyjeva negativka. 

Naime, 27. svibnja od 20 sati, zajedno s prijateljicama, imat ćete priliku pratiti mladu Cruellu, koju u ovoj izvedbi utjelovljuje fantastična Emma Stone, a koja dolazi u London nastojeći postati slavna dizajnerica. Njen osjećaj za modu primjećuje modna legenda, barunica Von Hellman. No, njihov odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka, jedna od najpoznatijih Disneyjevih negativki.

Osim odličnog filma i dobrog druženja, baš sve posjetiteljice razveselit će poklon iznenađenja za koji se pobrinuo dm, slatki zalogaj te novi broj magazina Gloria. 

Stoga, ne čekajte! Pozovite prijateljice i uživajte u najdražem Ladies Nightu u Cineplexxu City Center one


Vaša reakcija na temu