Lana Jurčević obrisala sve s Instagrama, a na Facebooku ostavila čudnu poruku

Lana Jurčević obrisala sve s Instagrama, a na Facebooku ostavila čudnu poruku

Za sada je nepoznato koja je njena odluka o nastavku karijere

Lana Jurčević obrisala je sve objave i profilnu fotografiju s Instagrama na kojemu je trenutno prati gotovo 430 tisuća ljudi.

Prije nekoliko dana na Facebooku je objavila da se nalazi na najvećoj životnoj prekretnici, a čudnu poruku prenosimo u cijelosti:

'15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila kao na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjevanje, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pogledan na YT u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da 'maloj Lani' mogu dati jedan zasluženi 'high five'. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula?'

Pjevačica se u posljednje vrijeme više posvetila svom brendu prirodne kozmetike, što su mnogi obožavatelji i primijetili. Za sada je nepoznato koja je njena odluka o nastavku karijere.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57392, "");
Pregledaj komentare