Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lana Jurčević potpisala sa svjetski poznatom diskografskom kućom i promijenila umjetničko ime

Lana Jurčević potpisala sa svjetski poznatom diskografskom kućom i promijenila umjetničko ime

Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost - poručila je

Lana Jurčević nedavno je izbrisala sve s Instagrama i poručila kako je na prekretnici života. Danas se pohvalila se da je potpisala ugovor sa svjetski poznatom diskografskom kućom Warner Music, ali i promijenila umjetničko ime u La Lana.

-Wooohooo! Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze s papirima, osim ovog, ovaj mi je promijenio život. Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music! To se nije dogodilo 'jučer', dugo, dugo se to 'kuhalo'... A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutjeti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate La Lanu. Updateanu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme... Nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti - napisala je Lana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Wooohooo! It’s finally happening. My childhood dream is about to become reality.  I hate papers, I hate everything that has to do with paperwork, except this one - this paper has already changed my life! I have signed a contract for international music label: Warner music!! It didn’t happen yesterday, it happend 15 months ago, but I was working on it for years... Can you imagine how hard was it to be quiet and not say anything about it? Sooo guys, meet LA LANA :)) The new version of me! And welcome to the new chapter of my life!  It’s gonna be fun, fun, fun! Wooohooo! Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog - ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’... A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme... nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti...

Objavu dijeli La Lana (@lalana)


Vaša reakcija na temu