Legendarna hrvatska glumica stiže u Loru s predstavom 'Prvi muževi bacaju se u vodu'

Legendarna hrvatska glumica stiže u Loru s predstavom 'Prvi muževi bacaju se u vodu'

Maestralnom glumom Jadranka Elezović donosi nam čak šest likova žena iz različitih sredina, od domaćice, uspješne poslovne žene, pa sve do animir dame

Jadranka Elezović glumica je koju zaista ne treba posebno predstavljati. Iza nje je više od 40 godina umjetničkog staža s brojnim kazališnim i televizijskim ulogama kojima je odavno 'kupila' domaću javnost.

Čitav svoj radni vijek provela je u satiričkom kazalištu 'Kerempuh' koje je iznjedrilo brojne velike glumce, a dobitnica je i prestižne Nagrade hrvatskog glumišta za Najbolju žensku ulogu.

U nedjelju, 31. ožujka, s početkom u 19.30 u Loru stiže s najnovijom predstavom 'Prvi muževi bacaju se u vodu'. Već prve izvedbe ove komedije po izvrsnim reakcijama publike pokazuju da će i ova predstava biti jedna od najizvođenijih u Hrvatskoj.

Maestralnom glumom Jadranka Elezović donosi nam čak šest likova žena iz različitih sredina, od domaćice, uspješne poslovne žene, pa sve do animir dame. Zajedničko im je što direktno i duhovito progovaraju o muško ženskim odnosima jer iza svakog uspješnog i manje uspješnog, pa i neuspješnog muškarca stoji žena.

No, jesu li sretni samo oni muškarci koji razumiju svaku riječ koju njihova žena nije izgovorila? Na to pitanje odgovor će vam dati šest žena ujedinjenih u ideji da muškarcima treba u lice reći ono što su zaslužili.

Uoči predstave u Splitu, Jadranka Elezović nam je rekla:

- 'Prvi muževi bacaju se u vodu' nova je predstava mog supruga, uspješnog komediografa Matka Elezovića. Možete pomisliti da je moje dobivanje ove uloge čisti nepotizam, ali dosadašnje uspješnice 'Vesele žene hrvatske' i 'Vlaška posla' ipak nam dokazuju da smo odličan tim. Svaka nova uloga donosi neko novo iskustvo. Raduje me koliko simpatije je pridobila, recimo, moja posljednja televizijska uloga, ona babe Stane u seriji 'Na granici', te što prolaznici imaju potrebu sa mnom prokomentirati kako je jadna baba Stane završila tako kako je. A najviše me raduje što su među njima i mladi ljudi, pa i srednjoškolci. Nadam se kako će i ovu novu predstavu u Splitu tako doći pogledati i mladi i oni zrelije životne dobi.

Prodaja ulaznica
Karte su u prodaji na blagajni Lore od ponedjeljka, 25. ožujka, od 15 do 19 sati te online na croatia-tickets.comInformacije i rezervacije na broj 0919720540 & FB Amadeus events.
Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare