Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Legendarni član Audicije stiže u Split, stand up show pogledajte i na FESB-u!

Legendarni član Audicije stiže u Split, stand up show pogledajte i na FESB-u!

Željko Ninčić će nastupiti u Kninu i Sinju



'Ja čet'ri sata čamim čekajući k'o budala!', rečenica je koja će istog trenutka izmamiti osmijeh na lica generacija i generacija koje su uživale u legendarnoj Audiciji. E, pa upravo Željko Ninčić, autor i koautor Audicije, sa svojim popularnim likovima Marinkom Ćutukom i Veselim, ponovo dolazi u Split! Stand up show 'Ero sa ovoga svijeta' i 'Primi meee!' održat će se u Lori u četvrtak, 21. studenog i na FESB-u, u subotu, 23. studenog. Obje predstave počinju u 19 sati.

Osim Splita, publika će se imati priliku nasmijati u još dosta dalmatinskih gradova, ali ovog puta ćemo spomenuti Knin 22. studenog u Domu Hrvatske vojske, a dva dana kasnije će Ninčić igrati u Sinju u sportskoj dvorani.

Ulaznice za splitske predstave se mogu kupiti preko sustava Croatia tickets, na porti FESB-a za predstavu u subotu i na blagajni u Lori za predstavu u četvrtak.


Vaša reakcija na temu