Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot RTL Leonarda Boban iskreno: Stišće mi se grlo. Vratila sam se nakon situacije koja nije bila prelijepa

Leonarda Boban iskreno: Stišće mi se grlo. Vratila sam se nakon situacije koja nije bila prelijepa

Nova/stara životna stranica

Modna dizajnerica i bivša supruga Zvonimira Bobana (53), Leonarda Lončar (52) vratila se prvoj ljubavi - modi. U suradnji s poslovnom partnericom Josipom Maslač Petričević uskoro planira izbaciti brojne novitete sa svojim potpisom, piše RTL.

Kako kaže, na ovu odluku potaknulo ju je to što se vratila u Zagreb nakon 'situacije koja nije bila prelijepa'. 

- Život haha. Uvijek sam se veselila i uvijek gledam pozitivnu stranu. Najviše mi je donose moja djeca. Stišće mi se odmah grlo jer je to jedna jako emotivna tema, ali život me veseli - rekla je Leonarda pa dodala da su joj djeca najveća podrška i da se divno slažu. 

Naime, Leonarda je majka petero djece. S bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom posvojila je djevojčicu, dječaka i blizance, a u 2009. godini postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.

- Marija ima 26 godina, Gabi 19, blizanci će sada u trećem mjesecu imati 17 godina i Ruška ima 12. Divno se slažu i to mi je jako drago, Mislim da sam baš tu uspjela kao mama i povezala ih međusobno, da se slažu i vole kako god život išao - otkrila je. 

Za kolegicu Josipu, poduzetnicu koja vlada hrvatskom tekstilnom industrijom već 35 godina i koju ni bankrot ni razvod nije spriječio da postane jedna od najuspješnijih Hrvatica, Leonarda ima samo riječi hvale. Naime, upravo je ona osjetila potrebu da s bivšom suprugom Zvonimira Bobana i kćeri Mateom kreira nove trendove. 

Iako je već duže vrijeme u metropoli, Leonarda priznaje da joj fali Milano. 

- Jako mi je lijepo, ali Milano mi fali...strahota! Ja sam baš milanese totalno - zaključila je.

Vaša reakcija na temu