Lidija Bačić se usporedila s Ronaldom

Lidija Bačić se usporedila s Ronaldom

Šta si ti nogometaš ili neki model ili maneken? Odluči se!

Splitska pjevačica koju često prozivaju zbog 'nedostatka krpica' i isticanja svojih tjelesnih atributa, što se posebno komentiralo nakon njenog nastupa na Dori, objavila je Facebook status kojim se dotaknula te teme. 

- Daj Cristiano Ronaldo, ovo je užas... šta ti kaže obitelj na ovo? Sigurno su ponosni... Šta si ti nogometaš ili neki model ili maneken... Odluči se! Prije se nogometaši nisu skidali, to Maradoni i Peleu nije trebalo... a karijere su im dugo trajale. Di si završio? U nekom dućanu donjeg rublja... Bit će ne ide sa nogometnom karijerom, fali love pa se slikaš tako skoro gol... Ovo je stvarno prešlo granicu dobrog ukusa.

/// *Svaka sličnost sa mnom i stvarnim osobama je namjerna /// P.S./ Ovo je, naravno, samo duhovito sprdanje sa ograničenim umovima koji ne razumiju današnji svijet i marketing pa na ovakav način neutemeljeno i zatucano kritiziraju moj rad. Ronaldo je sjajan igrač i faca, uništio je Atletico, a usput i zaradi od reklamnih kampanja. Kao i ja. Di bi stigao da ga u tome mogu zaustaviti primitivci.Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(42764, "");
Pregledaj komentare