Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lidija iz 'Života na vagi' pokazala kako izgleda nakon showa

Lidija iz 'Života na vagi' pokazala kako izgleda nakon showa

Imala je 118 kilograma, a pobjeda u showu joj je izbjegla za dlaku

Lidija Tomić koja je u zadnjoj je sezoni 'Života na vagi' skinula 49,5 kila, a pobjeda joj je izbjegla za dlaku, oduševila je svoje pratitelje na Instagramu novim rezultatima. Novom linijom Karlovčanka Lidija oduševila je fanove te im se pohvalila novim rezultatima mukotrpnih treninga. Prije showa imala je 118,1 kilogram. 

- Što je teži uspon uz brdo, to je bolji pogled s vrha - komentirala je Lidija koja je pri ulaska u show podijelila svoju životnu priču. Naime, roditelji su joj se razveli dok je bila mala, a Lidija je ostala živjeti s ocem, koji ju je u pijanstvu znao tući. No, to nisu jedine tragedije, suprug joj je preminuo na prvu godišnjicu braka. 

Show je Lidiji promijenio život, a svojom promjenom inspirira druge. Pratitelji su joj pisali da je 'prava borbena žena' te kako ima 'lijepu i vanjštinu i dušu' zbog čega je mnogima bila favorit za pobjedu u showu.


Vaša reakcija na temu