Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lijepa Splićanka rodila djevojčicu

Lijepa Splićanka rodila djevojčicu

Otkrila i koje su ime odabrali

Bivša misica Barbara Ljiljak ekskluzivno za Večernji list potvrdila je vijest da je rodila svoje prvo dijete – djevojčicu imena Sofia u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

- Hvala vam puno na čestitkama. Rekla bih da sam se osjećala presretno kao i svaki put kad stigne neka lijepa vijest, no ovo je ipak poseban osjećaj koji je ipak iznad svih njih. Ne znam postoji li ljepša vijest od ove? - kazala je Splićanka koja je s dugogodišnjim partnerom dobila predivnu djevojčicu.

- Moram priznati da je moja trudnoća prošla bez ikakvih mučnina, tako da sam se osjećala jako dobro. Imala sam veliku želju za sladoledom i trešnjama. Sada sam sretna i blagoslovljena. Kada je riječ o imenu naše djevojčice, dvoumili smo se između imena Sofia i Iva. Oba imena su nam prekrasna, no ipak smo se odlučili da bude Sofia. Odluka o imenu definitivno je bila lakša kada sam ugledala svoju djevojčicu - kaže ponosna majka i jedna od najljepših Hrvatica. 

- Partner me tetošio u trudnoći, ali on je i inače takav. Pažljiv, brižan i pun ljubavi - iskreno je priznala te je dodala: - Imam određene brige i nedoumice, kao i svaka majka. Sve me zanima, stalno nešto propitkujem, želim biti upućena u sve. Čitam i razne knjige te članke na temu majčinstva i odgoja. Iako, vjerujem da je svaka beba različita, tako da ćemo se i mi intuitivno njoj prilagoditi - rekla je sretna majka te navela tko joj je davao najbolje savjete. 

- Kuma i prijateljice koje su već majke. Interesantno, svaka ima različitu priču, počevši od poroda pa sve do savjeta u vezi s odgojem. Slušala sam njihova iskustva i upijala korisne savjete - rekla je te opisala kakav je bio osjećaj prvi put svoju djevojčicu primiti u naručje. 

- Neizrecivo i neopisivo. Nisam mogla dočekati trenutak da svoju djevojčicu primim u naručje. Mislim da je dijete najljepši dar Božji – na kraju je zaključila Barbara Ljiljak.

Vaša reakcija na temu