Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Links je u Jokeru otvorio svoju najveću poslovnicu u Dalmaciji!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Links je u Jokeru otvorio svoju najveću poslovnicu u Dalmaciji!

Demo zona unutar poslovnice se prostire na čak 150 četvornih metara

Velika vijest za sve ljubitelje najnovije tehnologije u Dalmaciji – Links je otvorio svoju 17. poslovnicu u Hrvatskoj s više od 5.000 različitih artikala iz kategorije IT proizvoda, smart home i osobne njege. Prostranu poslovnicu na više od 360 četvornih metara, kupci mogu pronaći u poznatom trgovačkom centru Joker na drugom katu.

Osim bogatog asortimana informatičkih proizvoda, kupci će imati priliku naručiti i ostale proizvode iz širokog Links asortimana, kao što su mali kućanski aparati ili uređaji bijele tehnike,  s mogućnošću besplatne dostave ili preuzimanja u poslovnici. 

Kako bi se kupcima olakšala odluka prilikom kupnje informatičke opreme, osigurana je demo zona na čak 150 četvornih metara unutar same poslovnice. Stručno osposobljen prodajni tim je uvijek na raspolaganju kako bi kupcima olakšao osobno korištenje proizvoda u demo zoni prije same kupnje. Jedan od proizvoda koji se mogu isprobati je popularna igraća konzola Asus Rog Ally, ali i mnogi drugi. Osjetite dodir pametne tehnologije u demo zoni s vrhunskim uređajima!

Ekskluzivno samo u Linksu mogu se pronaći HiFuture pametni prsteni i satovi. Osim poznatih svjetskih brendova IT opreme, Links također ima u ponudi uredsku periferiju pod nazivom Octio, koji se može kupiti samo u Linksu. Ovaj ekskluzivni brand donosi jednostavne, kvalitetne i svima pristupačne uređaje uredske periferije koji će neosporno unaprijediti korisnički doživljaj. Svaki Octio proizvod izrađen je s pažnjom i s jamstvom za pouzdan rad. 

Budući da je ovo druga Links poslovnica u Splitu, svi ljubitelji tehnologije i inovacija sada imaju još jedno odredište, gdje će otkriti vrhunski i prošireni asortiman informatičkih proizvoda, ekskluzivnih brendova i tehnoloških rješenja koji će udovoljiti svakom zahtjevu. 

Povodom otvorenja još jedne poslovnice u Splitu, Links je za kupce pripremio i posebnu ponudu sa super uštedama koje vrijede samo u novoj poslovnici u TC Joker. Osim super ušteda do 50% povodom otvorenja, a ovu odličnu ponudu možete iskoristiti sve do 21. siječnja. Links je pripremio i super nagrade koje su se dijelile najbržim kupcima, a njihova Links maskota bila je posebna atrakcija za najmlađe posjetitelje. Kako bi otvorenje bilo posebno pripremili su odličan nagradni natječaj u kojem možete sudjelovati sve do 21. siječnja i osvojiti tablet njihovog popularnog brenda, Oscal Spider 8 u vrijednosti 320 €. Sve što je potrebno napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje na web stranici Linksa

Najnovije trendove, aktualne ponude i dodatnu inspiraciju pronađite na links.hr i na društvenim mrežama FacebookInstagram i TikTok.

Vaša reakcija na temu