Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lista vrhunskih domaćih i stranih izvođača otvara proljeće u Baraci!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Lista vrhunskih domaćih i stranih izvođača otvara proljeće u Baraci!

Christoph Meyer večeras nastupa u splitskom baru

BBQ & Brew Bar Baraka objavila je program za prvi tjedan proljeća koji započinje večeras, nastupom Christopha Meyera koji u sklopu turneje Jadranom predstavlja novi album NoMad, snimljen za vrijeme pandemije u devet zemalja izvan francuskog govornog područja.

- Christoph je internacionalno priznat umjetnik, više od 30 godina nastupa diljem svijeta pa s nestrpljenjem očekujemo večerašnju izvedbu. Radi se o glazbi i izvođaču kakve rijetko možemo čuti u Splitu, zbog čega je interes velik - poručuju iz poznatog splitskog bara.

Utorak je, već tradicionalno, rezerviran za specijalitete meksičke kuhinje i nastup Simona Rojasa Novisa, čileanskog izvođača koji je s izvedbama na akustičnoj gitari, proteklih mjeseci, osvojio naklonost publike pod Marjanom. 

- Poslije Simona, u srijedu nas očekuje naš virtuoz akustične gitare Bole, a u četvrtak višestruko nagrađivana Zdravka Damjanović, pobjednica Večeri francuske šansone 2021. godine i dobitnica nagrade Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj - najavljuju iz Barake te zbog brojnih upita podsjećaju na rezervaciju.

Vikend će, mješavinom rocka, bluesa i countryja, u petak otvoriti duo Leta & Mo, koji čine Duško Letilović i Monika Kralj.

- Nakon nastupa u bendovima Little Sister i 058, prošle su godine započeli sa zajedničkim radom na autorskim pjesmama, inspiriranim rock, blues i country klasicima koje interpretiraju na svoj, originalan način. Dolaze u pratnji bubnjara i sigurni smo da će publika uživati.

Prvi tjedan proljeća, u unikatnom baru, zaključit će Harpoon Blues Band, splitski sastav kojeg ne treba posebno predstavljati. Njihov glazbeni i stilski izričaj je Chicago & country blues, West & East Coast swing, kao i rock'n'roll, a izvode svjetske plesne blues, jive & rock and roll standarde u razdoblju od pedesetih do osamdesetih godina prošlog stoljeća. 

- Harpoonsi za sobom imaju gotovo tisuću nastupa i surađivali su s renomiranim glazbenicima, poput Zdenke Kovačiček, Carla Reutera ili Jeffa Dalea. Ovo je nastavak naših večeri bluesa, s kojima smo do sada ostvarili velik uspjeh, što pokazuje koliko nam svima nedostaje kvalitetna glazba - zaključuju iz BBQ & Brew Bara Baraka. 

Vaša reakcija na temu