Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević LJETNI ĐIR Pogledajte kako je bilo sinoć na ulicama Splita

LJETNI ĐIR Pogledajte kako je bilo sinoć na ulicama Splita

Na Rivi je nastupio Gudački kvartet, a u Đardinu su svirali hitovi Black Sabatha, Deep Purplea, Queena...

Na splitskoj Rivi sinoć je nastupio Gudački kvartet Spalato kojeg čine Tibor Bauer 1. violina, Tibor Bauer mlađi 2. violina, Ivor Ivančić viola i Adrian Ivošević čelo a pridružila im se u nekim pjesmama sopranistica Branka Pleština Stanić. Kvartet je izvodio poznate hitove poput 'Cvit mediterana', 'Historia de un amour', 'Crne oči', 'Chitara romana', 'Speak softly love', a Branka je otpjevala 'Daleko m'e biser mora', 'Hvala ti srce', 'Santa Lucia', 'Besame mucho', 'O sole mio'. 

U Đardinu je nastupila nova splitska grupa Teška odluka koju čine Ante Burazer bubnjar, Viktor Karažinec gitara i prateći vokal i Josip Stupalo glavni vokal i bass gitara. Grupa izvodi hitove grupa Rainbow, Black Sabath, Deep Purple, Queen... Fenomen ove grupe je što je već nastupila 31. srpnja na istom mjestu a i sinoć je napunila Đardin iako je gotovo nepoznata. Svi koji su došli čuli su da je ovdje svirao fantastičan novi band i u to su se došli uvjeriti i nisu se pokajali. 

Poslije koncerta su im čestitali i poznati splitski glazbenici koji nisu imali niti jednu primjedbu na sinoćnji koncert. Kad bi postojala mogućnost povratka u neka bolja vremena to bi bilo idealno, ali to je nemoguće, stoga je ovaj trio hrabrih emotivaca kao odgovor donio Tešku odluku i ukrcao se na improvizirani vremeplov koji ih je odveo u glazbenu prošlost 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Teška odluka je grupa pred kojom je sjajna budućnost ako ustraju u svom radu.

Vaša reakcija na temu