Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ljeto za pamćenje u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ljeto za pamćenje u City Centeru one

Svakog petka, subote i nedjelje od 17 do 19 sati najmlađe čekaju fantastične aktivnosti

Dugo, toplo ljeto omiljeno je godišnje doba baš svakog mališana. I dok u lipnju planova za ljetne radosti ne nedostaje, već u srpnju se traži aktivnost više kojom će se, uz kupanje i odlaske na plažu, upotpuniti dan. Ne brinite - zavirili smo u City Center one i pronašli aktivnosti u kojima će ovoga ljeta uživati mali, ali i veliki.

Iz Kid's Jungle igraonice stižu sjajne vijesti! Sve do 1. kolovoza na rasporedu je Ljeto u igraonici. Tako svakog petka, subote i nedjelje od 17 do 19 sati najmlađe čekaju fantastične aktivnosti uz koje je zabava zajamčena. Mali znalci uživat će u uzbudljivim pokusima u Tobijevom laboratoriju, fantastični Cinekviz svidjet će se ljubiteljima animiranih filmova dok će se mali avanturisti zabaviti uz okršaje zvrkovima Spin fighters. U igraonicu će posebnu čaroliju unijeti Barbie, zaljubljenici u modu zabavit će se na modnoj radionici, a bit će prilike zaigrati i kartašku igru Uno. Najbolje od svega je da mališane čekaju i posebne nagrade. A dok se djeca zabavljaju u igraonici, roditelji neometano mogu zaviriti u ponudu omiljenih trgovina jer je u tijeku veliko ljetno sniženje s popustima koji sežu do 60%.

Nakon igraonice, vrijeme je za okrepu uz ukusne zalogaje iz bogate ponude, a potom nastavite svoju avanturu odlaskom u Cineplexx. Naime, svake srijede imate priliku rashladiti se uz COOL ljeto u sklopu kojeg vas vrući filmski hitovi čekaju po cijeni već 22 kune. A za dodatno rashlađivanje, nakon filma potražite ledeno osvježenje uz besplatan sladoled u Cukarinu.

Ovog ljeta nema dosade uz City Center one. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu