Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ljiljana Nikolovska: Nikad nisam požalila što sam otišla iz Magazina

Ljiljana Nikolovska: Nikad nisam požalila što sam otišla iz Magazina

Opisala je i kakva je situacija u Americi

Nekadašnja pjevačica grupe Magazin, Ljiljana Nikolovska koja se vrlo rijetko pojavljuje u medijima, u ekskluzivnom intervjuu za jutarnji show Radio Dalmacije komentirala je nerede u SAD-u te progovorila o svom životu u Americi i odlasku iz omiljene splitske grupe. Ljiljana je Magazin napustila 1989. na vrhuncu popularnosti, a iduće godine je spakirala kofere i preselila u Ameriku.

- Sin Toni ima 20 godina i na drugoj je godini koledža, a suprug Pete Mazich je vrhunski glazbenik. Imamo svoj glazbeni studio u kojem zajedno radimo. Imamo i vrt s jako puno voća i povrća, stabala na velikom komadu zemlje, tako da smo baš sretni. A studio je zauzet 24/7, imamo posla preko glave, ne stignem nekad ni jesti - otkrila je.

Nikolovska je kazala da nikad nije požalila što je otišla iz Magazina.

- Ne, ne, nije to više bilo za mene, niti je to bila ekipa za mene, niti uvjeti, niti išta. Nije mi žao. Lipo je čuti da je nešto ostalo od toga - kazala je.

Na pitanje je li joj nedostaje Split, odgovorila je: 'Dugo mi je falio, jako dugo. Ali više mi ništa ne fali, valjda su to te godine.'

Gorak okus u ustima ostavio joj je, kaže, bespravno oduzet stan njezinih roditelja na splitskom Spinutu.

- Bolje da me ni ne pitate za to. To je netko zamračio i to je to. That's ok - kazala je.

Otkrila je i da ne sluša domaću glazbu iako su joj, kaže, TBF-ovci odlični, imaju super tekstove, i socijalu i ljubavne. Današnji Magazin ne sluša već nekoliko godina.

- Ante Miletić iz Magazina mi je nekad znao poslati album ili dva, čak mi je i Tonči jedan poslao kad je bila Danijela, pa kad je bila mala Jele (Rozga) i tako. Tu ima lipih stvari što se tiče popa, ali ja više nisam u tom fazonu - rekla je.

Odbacila je i mogućnost zajedničke turneje svih pjevačica grupe Magazin. 

- Ne, ne vidim razlog za tako nešto - pojasnila je.

Ljiljana je prokomentirala i nerede koji već šesti dan haraju SAD-om.

- Svi smo histerično ljuti na ovo što se događa, na policiju koja ubija ljude, djecu, bez razloga. U ovoj zemlji više ne možeš ni voziti ako si crn. Ja ne mogu niti zamisliti kako se osjećaju moje prijateljice. One i kažu da kad im djeca idu vani da se boje. Bojiš se dijete poslati na koledž ili u dućan jer ga neki rasist može upucati, tako da je ljudima toga pun kufer - opisala je.

Nikolovska je rekla i da je planirala uskoro posjetiti Lijepu našu.

- Muž i sin su bili i prošlo ljeto u Hrvatskoj, a ja nisam četiri, pet godina. Svo troje smo trebali doći ovo lito, ali sad s ovom koronom i s ovim ne znam hoćemo li. Svekar i njegovi su iz Kukljice na Ugljanu, tako da oni odu svake godine - zaključila je.

Vaša reakcija na temu