Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ljiljana Nikolovska objasnila zašto su je izbacili iz grupe podrške Kolakušiću

Ljiljana Nikolovska objasnila zašto su je izbacili iz grupe podrške Kolakušiću

'Isti tren su me nogirali' - rekla je Ljilja

Bivša pjevačica grupe Magazin Ljiljana Nikolovska objavila je zanimljiv status, u kojemu je objasnila zašto su je izbacili iz grupe podrške predsjedničkom kandidatu Mislavu Kolakušiću...

'Neko me ubacio u grupu podrške nekom Kolakušiću (naravno, bez dozvole) i skužim da je nekakav sudac. Naletim na post i postavim im pitanje zašto nije organizirao progon kriminala svih ovih godina, nego bi on to tek sad u kampanji. Odgovorili su da sam postavila 'zločesto' pitanje, pa su me isti tren nogirali, da ne vidim kako čopor pravednika funkcionira iza leđa. Kakav vođa, takvi fanovi?

Vaša reakcija na temu