Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram LJUBAV CVJETA Monika Kravić, bivša supruga Marija Mamića, zaručila se za odvjetnika

LJUBAV CVJETA Monika Kravić, bivša supruga Marija Mamića, zaručila se za odvjetnika

Zaručili su se nakon godinu dana veze, tijekom putovanja u tropske krajeve

Da između Monike Kravić (39) i zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića (43) ima nešto više od prijateljstva, počelo se 'šuškati' nakon što su se na različitim događajima pojavljivali zajedno. O svojoj vezi nisu puno pričali, a ekipa RTL Exkluziva doznala je kako se par zaručio. 

Monika i Fran nisu tu vijest željeli komentirati, no RTL Exkluziv doznaje kako su zaruke 'pale' nakon godinu dana veze, tijekom putovanja u tropske krajeve. 

Kravić je s odvjetnikom ušla u vezu nakon propalog braka s Marijem Mamićem. U bivšem braku Monika je rodila i dvojicu sinova, Jakova i Josipa, koji su joj najvažniji muškarci u njezinom životu.

- Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, i eto. To je meni sasvim dovoljno - rekla je svojedobno Monika za RTL.hr, no o bračnom krahu gotovo nikad nije govorila.

Govorila je kako je ljubav jedino što nas može istinski pokretati u životu.

- Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići... Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu - rekla je Kravić.

Vaša reakcija na temu