LJUBAV JE NA SELU: I Sinjanin traži životnu družicu

LJUBAV JE NA SELU: I Sinjanin traži životnu družicu

Ivan Putnik se nada da će pronaći smirenu, jednostavnu i iskrenu ženu

Emisija 'Ljubav je na selu' po dvanaesti put spajat će srca diljem Lijepe Naše, a među onima koji će tražiti životnu družicu je i Ivan Putnik iz Rude kod Sinja. Ima 44 godine, a na svom imanju ima oko 50 koza te zemlju na kojoj sadi kukuruz, djetelinu i povrće. Za sebe kaže da je vrijedan, pošten i da voli pomagati drugima kad god može. U životu je, ističe, imao dosta veza, ali o tome ne želi javno jer, objašnjava, to je ipak njegova privatna stvar.

Ivan se nada da će pronaći smirenu, jednostavnu i iskrenu ženu s kojom se može oko svega dogovoriti  i s kojom bi proveo ostatak života te imao obitelj. Kada ne radi, voli se opustiti s prijateljima na kavi ili u miru kod kuće.

U životu je, ističe, imao dosta veza, ali o tome ne želi javno jer, objašnjava, to je ipak njegova privatna stvar.

- Džentlmen sam bio i takav ću i ostati - rekao je.


Iz Dalmacije dolazi i Ivica Jurjević. Iz Tinja kod Biograda. Ima 32 godine, lučki je radnik i poljoprivrednik. Ima 200 ovaca, krave i polje na kojem sije pšenicu i kukuruz. Ivica svoj dan uglavnom provodi  na svom imanju te brine o životinjama, a kada se želi odmoriti, ode s prijateljima na pivo, kavu ili, kako kaže, organiziraju druženja.

Za sebe kaže da je dobra osoba, uvijek veseo i pristojan, posebno prema ženama. Bio je u braku šest godina te nakon toga nije imao veze, ali se nada, otkriva, da će u emisiji 'Ljubav je na selu' pronaći temperamentnu i vatrenu crnku s kojom bi proveo život. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46866, "");
Pregledaj komentare