Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Ljubav je na SSelu: Kandidat Jurica ima nacističku tetovažu

Ljubav je na SSelu: Kandidat Jurica ima nacističku tetovažu

Oglasio se i RTL

Jurica (29) je vlasnik tvrtke koja se bavi električnim instalacijama. Na njegovu imanju nalaze se vrt i voćnjak, a ima i ovce te konje. Tvrdi da je vrlo društvena osoba i uvijek mu teško pada vrijeme provoditi sam. Njegova buduća odabranica trebala bi biti ljubazna, podržavati ga i biti sposobna riješiti bilo kakve probleme razgovorom. Nakon loših ljubavnih iskustava ostao je pozitivan i smatra da je iz toga izvukao važnu životnu pouku. U Ljubav je na selu prijavio se kako bi pronašao srodnu dušu i ostvario nova prijateljstva, ali i kako bi svima pokazao sve ljepote svog žumberačkog kraja, stoji na stranicama RTL-a u opisu novog kandidata Jurice Živodera, koji je, doduše, nakon prve epizode puno više pažnje 'ukrao' svojom tetovažom. 

Tijekom emitiranja gledatelji su primijetili prilično veliku tetovažu jednog povijesnog mota na njegovoj ruci. 'Meine ehre heißt treue' (moja čast se zove odanost), bio je moto Hitlerove privatne vojske Schutzstaffel (SS), prenose 24 sata.

Kad je Walter Stennes, zapovjednik SA Sturmabteilung (zvali su ih smeđekošuljaši), postrojbe unutar koje je i nastao SS, pokrenuo puč protiv Adolfa Hitlera, nezadovoljan načinom na koji je Hitler planirao koristiti smeđe košulje, nastao je ovaj logo koji su SS-ovci stavili i na grb.

Stennes je 1931. pokrenuo puč i upao u ured Hitlerove stranke u Berlinu. Joseph Goebbels je pobjegao, a SS-ovci koji su čuvali zgradu ostali su se boriti. Smeđekošuljaši su ih pobijedili, ali Hitler je bio oduševljen što nisu uzmakli.

Nakon toga poslao im je pismo: 'SS-Mann, deine Ehre heißt Treue! (SS-ovci, vaša čast se zove odanost). Heinrich Himmler, zapovjednik SS-ovaca i Gestapa, nakon toga je naredio da rečenica bude moto SS-ove postrojbe.

- Kandidat Jurica kao i svi ostali kandidati u našoj su emisiji fokusirani na traženje srodne duše, kao i u svih prethodnih 12. sezona, što će gledatelji vidjeti prateći emisiju 'Ljubav je na selu' od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat. Kao i dosad, ova emisija ne govori o bilo kakvim političkim stavovima ili razmišljanjima. Obilježja na tijelima kandidata nemaju nikakve veze sa sadržajem kao ni sa stavovima RTL-a Hrvatska - stoji u odgovoru RTL-a na naš upit o tetovaži 29-godišnjeg Jurice Živodera.

- Dobro bi mi došla ženska pomoć, a i da znaš da je tu netko za tebe u teškim situacijama. Želja mi je naći srodnu dušu. Zadnje dvije godine sam bio zaručen pa je to propalo. Tražim ženu koja voli izazove i putovanja, nebitno koje je doba dana ili noći. Želim curu koja je kao ja. Zabavna i spremna na sve - rekao je pak Jurica u showu.

Vaša reakcija na temu