Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ljubav je u zraku - Bajamonti najavljuje romantični koncert dua Sara & Jappa ove subote
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ljubav je u zraku - Bajamonti najavljuje romantični koncert dua Sara & Jappa ove subote

Subota, 11. veljače, rezervirana je za najromantičniju večer u gradu uz jazzy duo Sara & Jappa i njihove interpretacije bezvremenih ljubavnih klasika 30-ih, 40-ih i 50-ih godina 20. stoljeća

Mjesec zaljubljenih u Bajamontija ove subote, 11. veljače, donosi najromantičniju večer s bezvremenim ljubavnim klasicima 30-ih, 40-ih i 50-ih godina 20. stoljeća, u aranžmanu omiljenog splitskog jazz dua Sara & Jappa. Riječ je o novom koncertu iz njihovog hit ciklusa 'My Jazzy Valentine', koji će po prvi put izvesti na Prokurativama, a stolove još uvijek možete rezervirati.

Foto: Zoran Alajbeg

Romantična večer uz brodvejsko-holivudske evergreen melodije

Splitska publika je do sada imala priliku posjetiti rasprodane nastupe Sara & Jappe u Dioklecijanovim podrumima, Gradskom kazalištu lutaka i Hrvatskom domu Split, a sada njihove interpretacije veličanstvenih jazz standarda kao što su Misty, Unforgettable, Fever, My Baby Just Cares for Me, My Funny Valentine i druge brojeve koje su popularizirali  brodvejsko-holivudski klasici, možete doživjeti u večeri kao u nekom od njujorških klubova iz prošlog stoljeća, jer atmosfera u Bajamontija odgovara tom opisu.

Foto: Matko Biljak

Ovaj poznati jazzy duo po prvi put u Bajamontija vodi nas na glazbeno putovanje uz ljubavne hitove iz prve polovice 20. stoljeća, s intimnim vokalnim interpretacijama uz akustičnu gitaru. Riječ je o pjesmama koje su otpjevali velikani kao što su Peggy Lee, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Etta James, Tony Bennett, Frank Sinatra i drugi.

Željko Brodarić Jappa i Sara Brodarić Šegvić, otac i kći, poznati su po svom glazbenom djelovanju u drugim žanrovima, a od 2019. organizatori su i uspješnog Split at Night Jazz Festivala, čije nas četvrto izdanje očekuje ovoga ljeta. 

Večernji izlazak kao u nekoj od europskih prijestolnica

Ne propustite još jedno druženje u ovom hit okupljalištu u centru grada, poznatom po odličnim pizzama iz krušne peći, najvećom ponudom steakova u gradu i drugim specijalitetima, koje je postalo prava platforma za kulturna i zabavna događanja, gdje uz odlične večere imate priliku pratiti vrhunske koncertne i plesne večeri


Broj stolova za ovaj romantični rendezvous 'My Jazzy Valentine' u aranžmanu Sare & Jappa je ograničen. Rezervacija uključuje obaveznu konzumaciju večere, a možete je potvrditi pozivom na 098 9072 167 ili 021 341 033.


Vaša reakcija na temu