Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Mayur Gala on Unsplash LJUBAV NA PRVI POGLED Ivana traži mladića iz splitskog shopping centra. Pomozimo joj pronaći ga

LJUBAV NA PRVI POGLED Ivana traži mladića iz splitskog shopping centra. Pomozimo joj pronaći ga

'Nisam mu uspjela prići, što zbog žurbe, što zbog sramežljivosti'

Tko nije ljubio na prvi pogled, ne zna što je ljubav. Naša čitateljica Ivana tako se večeras na prvi pogled zaljubila u mladića kojeg je vidjela u splitskom shopping centru, no što zbog žurbe, što zbog sramežljivosti i izgubljenosti nije smogla snage prići mu.

'Nadam da ću ga možda pronaći ovim putem.Ne znam ništa o njemu, pa čak ni ime. Nosio je crne Puma patike, bio u crnoj trenirci i crnoj majici kratkih rukava s printom na lubanju od šljokica. Smatram da su mi šanse malene, ali hajde, možda ipak bude mrvu sreće. 

Od fizičkih osobina mogu navesti da je recimo sportske građe, visine od nekih 185 - 190 cm, kratko ‘moderno’ ošišan, svjetlije smeđe kose i s crnim naočalama za vid. E da, sjedio je s prijateljem večeras oko 21 sat u Food Courtu u centru Mall of Split. Prijatelj je tamniji s bradom, i koliko sam uspjela vidjeti, pio je shake i jeo burger iz McDonaldsa. Pritom nije loše navesti da je imao neke poteškoće s aparatom pri naručivanju.

Sve u svemu, ako netko prepoznaje opis momka ili se on prepoznaje sam, označite ga, javite se redakciji, ma bilo šta! Očajnički se zahvaljujem', poručuje zaljubljena Ivana.

S obzirom na detaljni opis, nadamo se kako će djevojka koju je u Malla nenadano pogodila Amorova strijela već sutra s mladićem u crnoj trenirci piti barem kavu.

Vaša reakcija na temu