Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ljubi li najljepša Hrvatica najbogatijeg srpskog poduzetnika?

Ljubi li najljepša Hrvatica najbogatijeg srpskog poduzetnika?

Je li to Barbara Ljiljak pred ulaskom u obitelj Karić?

Jedna od hrvatskih najljepših misica prvi put nakon prekida, viđena je u muškom društvu i to jednog od najmoćnijih srpskih poduzetnika.

   

Zadnjih dana srpski mediji naveliko izvještavaju kako je jedna od naših najljepših misica Barbara Ljiljak, zauzela srce jednog člana najpoznatije srpske obitelji Karić


Naime, nakon razvoda, istog se poistovjećivalo s pjevačicom Milicom Todorović, no nakon sto su viđeni kako izlaze iz hotela sa osmjesima na licu - svima je jasno kako je bas naša Barbara Ljiljak ta koja je zgodnom poduzetniku vratila osmijeh na lice. 

Ovo je prvi put da je poznata misica viđena u muškom društvu nakon prekida dugogodišnje veze dok se gosp. Karića povezivalo i sa nekoliko poznatih ličnosti koje je u brzom roku sve demantirao. Prvi put da demanta s njegove strane nema, pa se pitamo: čuju li se to svadbena zvona?

Vaša reakcija na temu