Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lolita: Za rasvjetu treba izdvojiti najmanje 3 tisuće kuna
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Lolita: Za rasvjetu treba izdvojiti najmanje 3 tisuće kuna

Kada se vjenčanje radi na otvorenom, cijene su nešto veće

Tvrtka Lolita, vlasnika Ivana Šimunovića, predstavila se na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni. Riječ je o firmi koja nudi usluge rasvjete za vjenčanja.

- Dugi niz godina smo na sajmovima, ali moramo istaknuti kako je upravo ovaj najorganiziraniji, ali i najposjećeniji. Mladenci se raspituju, pa naravno da se onda iz svega izrodi i posao - kazao nam je vlasnik tvrtke.

Poslovnica im se nalazi u Kaštel Lukšiću, a na web stranici lolita.hr mogu se pronaći sve potrebne informacije. A na koncu evo nešto i o cijenama...

- Cijene se kreću u rasponu od 3 do 4 tisuće kuna, a to su iznosi za unutarnje prostore. Kada se radi na otvorenom, naravno da su i cijene nešto veće - rekao je Šimunović.

Vaša reakcija na temu