Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LUČKA BICIKLIJADA Učenici i volonteri za pomoć Županijskoj udruzi slijepih

LUČKA BICIKLIJADA Učenici i volonteri za pomoć Županijskoj udruzi slijepih

Održava se u subotu u školskom dvorištu

Osnovna škola Lučac u suradnji sa Zakladom 'Kajo Dadić' i Volonterskim centrom Udruge MI sutra organizira Lučku biciklijadu. Održat će se u školskom dvorištu, u Omiškoj ulici, od 9 do 13 sati, a sudjelovat će pedesetak natjecatelja, učenici nižih razreda i 20-ak volontera. 

- Glavni cilj biciklijade je promocija kvalitetnog provođenja slobodnog vremena kod djece, kao i promocija zdravog življenja (uz boravak na svježem zraku i vožnju bicikla) te volonterstva i filantropije. Naime, natjecatelji će otkupiti svoj startni broj te tako podržati humanitarnu notu biciklijade - sredstva prikupljena donacijama biciklista i posjetitelja namijenjena su Županijskoj udruzi slijepih Split - poručuju iz Volonterskog centra udruge MI.

Predstavnici Udruge slijepih također će prisustvovati događanju te informirati djecu i okupljene građane o brizi za slijepe i slabovidne osobe u prometu, a posebno o nužnosti korištenja zvonca na biciklu. 

Pozivaju građane da dođu na biciklijadu, navijaju za svoje favorite i ostave donaciju za Udrugu slijepih. 

Vaša reakcija na temu