Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ludilo vrijeme i još luđi program na Advent parku Mertojak
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ludilo vrijeme i još luđi program na Advent parku Mertojak

'Ko preživi, pričat će'

Nakon proteklog burnog vikenda i kišnog tjedna čeka nas pregršt zabave u Advent parku na Mertojaku jer konačno zovu lijepo vrime!

- U petak navečer odmah krećemo na najjače s Dreamers bendom i tribute to Bijelo dugme. Subota je rezervirana za djecu i predstavu 'Božićne vilenjakinje' od 12 sati, a nakon toga će se druženje nastaviti s glumicama uz facepainting i igru s maskotama Mickeyja i Minnie Mouse. Od 18 sati nas očekuje jedinstvena 'Božićna čarolija' udruge Music Talents Split (djeca pjevaju božićne hitove pod vodstvom prof. Teane Kovačević). Subotnji program završavamo jednim i jedinim DJ Machonijem koji će začiniti večer svojim dobro znanim performansom uz neizostavnu plesačicu. 'Ko preživi, pričat će - poručila je ekipa Advent parka Mertojak.

Nedjelju će rasplesati Solinski bubamarci, a nakon njih za zabavu je zadužen klaun Spartanko.

- Nedjeljno popodne je rezervirano za našeg Hajduka od samog zagrijavanja za utakmicu i gledanja do nagradne tombule u kojoj se mogu osvojiti razne nagrade uključujući i dres 'bijelih'. U svakom slučaju bit će ovo prava uvertira u sami božićni vikend. Vidimo se u kvartu! - zaključili su.

Vaša reakcija na temu