Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LUIGI'S BAR & KITCHEN 'Provedite večer uz opuštanje, smijeh i uživanje!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

LUIGI'S BAR & KITCHEN 'Provedite večer uz opuštanje, smijeh i uživanje!'

Pripremili su dar za dvije čitateljice Dalmatinskog portala

Dan žena prilika je za druženje i uživanje u omiljenim jelima s dragim osobama. Želimo obilježiti ovaj dan na poseban način te vas pozivamo da nam se pridružite na nezaboravnom gastronomskom putovanju - poručili su iz Luigi's bar & kitchena, ugostiteljskog objekta smještenog u Kaštel Štafiliću (Cesta dr. Franje Tuđmana 817).

- Našu klasičnu ponudu s neodoljivim pizzama i prepoznatljivim burgerima proširili smo osvježavajućim desertima koji će na savršen način upotpuniti vašu večer, a za one koji večer vole započeti na pravi način pripremili smo izbor od nekoliko izvrsnih aperitiva - naveli su.

Ova večera bit će prilika za opuštanje, smijeh i uživanje u izvrsnoj hrani i piću u ugodnom ambijentu restorana. Za kraj kažimo da su pripremili i dar za dvije dame, o čemu se može više saznati na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

MENU I
Prosseco
Brushetti
Grčki burger s krumpirićima
Cheesecake
Limoncello
20,00 €

MENU II
Aperol spritz
Bruschetti
Pizza mortadela
Mousse od bijele čokolade
Limoncello
24,00 €

MENU III
Hugo spritz
Kruška s pancetom i kozjim sirom
Burger od škampi i kozica
Sorbet od jagode
Limoncello
28,00 €

Rezervacije i informacije: 021 263263099 527 2041 
Vaša reakcija na temu