Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MAČAK U ČIZMAMA Premijera u Gradskom kazalištu mladih

MAČAK U ČIZMAMA Premijera u Gradskom kazalištu mladih

U režiji Nine Kleflin

Večeras s početkom u 20 sati u Gradskom kazalištu mladih održat će se premijera predstave 'Mačak u čizmama' u režiji Nine Kleflin.

U kinodvoranama igra filmska verzija ovog hita, a GKM donosi mjuzikl za cijelu obitelj u kojem glazba prati radnju s protagonistim vještim i pametnim mačkom koji vjeruje u dobro.

Mačak u čizmama nije samo priča o lukavom mačku koji zna da površnim i lakovjernim ljudima odijelo čini čovjeka, pa da ih izvanjski sjaj lako zaslijepi i zavara, već je to priča koja nam govori puno više. Prije svega, ova nam bajka poručuje da je naša sudbina u našim rukama i da nam se ponekad naša životna situacija može učiniti nepovoljnom, ali da se sve uvijek može promijeniti u našu korist. Jedno razdoblje mora završiti da bi drugo mogla početi, ono što je bilo loše, postaje dobro, dolazi do obrata, obrtanja, prevrata.

U predstavi igraju: Ivo Perkušić, Bojan Brajčić, Siniša Novković, Mia Vladović, Katarina Romac, Matko Elezović, Leon Macanović i Karlo Barbir.


Iako je premijera večeras, većina repriznih predstava sljedećeg tjedna već je rasprodano, a raspored izvedbi pogledajte na www.gkm.hr.

Vjeruj u sebe, reći će Mačak, i imaj dobar plan - ostvariti će se svaki san!

Vaša reakcija na temu