Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Magična večera - Bajamonti najavljuje nastup poznatog mađioničara i mentalista Guya Pardillosa ovog petka
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Magična večera - Bajamonti najavljuje nastup poznatog mađioničara i mentalista Guya Pardillosa ovog petka

Bajamonti donosi magični show koji i najveće skeptike ostavlja bez teksta - Guy Pardillos, mađioničar i mentalist, majstor čitanja misli i izvođenja trikova uživo, za vašim stolom i na Bajamontijevoj pozornici ovoga petka, 17. veljače

Kad vi kažete magija, Bajamonti kaže petak, 17. veljače, jer to je datum kada će se na Bajamontijevu pozornicu popeti veliki Guy Pardillos - prvorazredni francuski mađioničar, mentalist, čitač misli i zabavljač, čiji su nevjerojatni nastupi na Supertalentu Hrvatska prije nekoliko godina privukli veliku pažnju javnosti i interes medija. Rezervirajte stolove u prvom redu do magije uz Bajamontijeve pizze iz krušne peći, steakove, burgere i druge specijalitete o kojima se priča.


Ovaj jedinstveni interaktivni performans Guya Pardillosa  jedinstvena je prilika da u društvu prijatelja i obitelji iskusite nevjerojatne vještine ovog francuskog majstora sa splitskom adresom, na koje i oni najskeptičniji ostaju bez teksta i odgovora na trikove kojima su svjedočili. Očekuje vas izvođenje trikova mentalizma, odnosno čitanja misli i trikova koje se izvode uživo - za vašim stolom i na Bajamontijevoj našoj pozornici.


Ulaz je besplatan, a rezervacija stola uključuje obaveznu konzumaciju jela s Bajamontijevog menija - jer večeri u društvu Bajamontijevih pizza iz krušne peći, steakova, burgera i drugih specijaliteta čarobno bude apetit za večernjim izlascima.

Za rezervacije i više informacija nazovite na 098 9072 167.

Vaša reakcija na temu