Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić MAJA ŠUPUT: Moj super talent je to što jako dugo mogu biti kronično neispavana. Majčinstvo mi je na prvom mjestu

MAJA ŠUPUT: Moj super talent je to što jako dugo mogu biti kronično neispavana. Majčinstvo mi je na prvom mjestu

Gledali ste je večeras na Supertalentu, a mi smo s njom razgovarali u Dugopolju

Maja Šuput večeras je povodom Dana općine Dugopolje nastupala na Trgu domovinske zahvalnosti pred mnogobrojnom publikom.

Prije no što je ‘zapalila’ Dugopolje, Maja Šuput za Dalmatinski portal otkrila je planove za godišnji odmor, što je Bloomova zanimacija, ali i ima li neki super talent.

- Moj bend i ja se nalazimo u periodu kada od nastupa ‘ne znamo gdje nam je glava’. Pomalo smo već i umorni od tempa. Samo ovaj vikend imali smo tri nastupa, a sljedeći nas čeka čak pet. S mojim bendom sam više nego s bilo kim. Svoj bend vidim više nego vlastitog muža - našalila se Maja, pa otkrila i kako je zbog bure koja je dočekala u Dalmaciji, morala promijeniti stajling, pa se u Dugopolju s publikom družila u ‘casual’ izdanju.

- Dobra smo ekipa, pa se sve odlično odradi unatoč umoru. Jedni drugima dižemo energiju i stvarno uživamo u nastupima.

Maju Šuput je publika večeras uživo gledala u Dugopolju, no oni koji tamo nisu bili, mogli su je gledati na malim ekranima kao članicu žirija u 11. sezoni Supertalenta na Novoj TV.

- Obožavam to gledati i prije nego što sam bila dijelom emisije. Zaista je toliko volim. Pola kandidata se i ne sjećam i drugačiji je doživljaj kada gledaš uživo, nego kada je montirano na televiziji. S jedne strane mi je žao što nisam kući da mogu gledati, jer ipak je prva epizoda 11. sezone. Ipak, sutra kada sletim, uz kavicu ću ujutro pogledati reprizu. Supertalent je krenuo i imamo zabavu nedjeljom sve do Božića - kazala nam je popularna pjevačica i otkrila ima li ona neki super talent.

- Mislim da je moj super talent to što jako dugo mogu biti kronično neispavana. Ne znam puno ljudi koji to mogu i da mogu normalno funkcionirati, odnosno odraditi posao da se to ne primijeti - kazala je Maja, koja odlično spaja privatni i poslovni život.

Poznato je kako uz pjevačku i poduzetničku karijeru, Maja lako ukomponira obiteljska druženja, ali i česta putovanja svijetom.

- Prekjučer sam svirala u Sloveniji. Jučer sam sa svirke došla u pet ujutro i probudila sam se sa sinom jutros u osam, a večeras sam ovdje u Dugopolju. Svi smo roditelji u bendu i svi imamo ludi ritam, ali ipak mislim da je drugačije kada si žena i majka, jer žena malo više vodi obiteljsko kolo. Majčinstvo mi je prioritet, posao ne trpi, ali trpi spavanje. Dođem po noći i prištekam se uz njega, samo ga ‘šnjofam’ i ljubim i mazim. Jedva čekam jutro i kada me pita jesam li sinoć pjevala - kazala je Maja, pa otkrila kako i njezin Bloom voli glazbu.

- Meni u inat pjeva. Iako nikada nisam forsirala to niti puštala, ali baš ga fura mjuza, ples i pjesma. Ne bih se on dotaknuo te lopte, ha, ha. Upisala sam ga na gimnastiku i sport, Nenad je kupio nekoliko lopti, no Bloom nam je rekao da nije baš zainteresiran za to. Mislim da je to karakter, ne bih rekla genetski, ali on je baš umjetnička duša. Mislim da imamo novog pjevača kad - tad.

U kolovozu je Maja u Dalmaciji pjevala čak 14 puta, pa nam je otkrila kako će se brzo ponovno vratiti.

- Kako nam stiže advent, vidimo se ubrzo opet u Dalmaciji. Novu godinu sviramo u Istri, a nakon toga ću na zasluženi godišnji odmor od ove vrlo radne godine - otkriva nam pjevačica, koja će uskoro i na ‘mali predah’ u Afriku na safari.

- Želim da Bloom vidi zebru, ha, ha. Nakon ludog noćnog rada i tempa, ne pada ti na pamet da se umaraš negdje na snijegu, pa tako biramo neke destinacije gdje je toplo  - našalila se uvijek dobro raspoložena Maja.

U fotogaleriji pogledajte kako je izgledao njen nastup u Dugopolju.

Vaša reakcija na temu