Maja Šuput oduševila novom pjesmom i opravdala titulu kraljice iznenađenja

Maja Šuput oduševila novom pjesmom i opravdala titulu kraljice iznenađenja

Za stvar 'Daljina' je snimila i spot

Maja Šuput svoju publiku već neko vrijeme drži u neizvjesnosti povodom nove pjesme i spota, stoga se doista nije moglo pretpostaviti što ih očekuje. Nova snažna Maja u režiji poznatog režisera Darka Drinovca prikazana je kao žena koja želi, voli, očekuje i ne boji se pokazati osjećaje.

- Pretpostavljam da će se publika šokirati, ovakvu pjesmu od mene znam da nitko ne očekuje. Od mene se ne očekuje balada niti ovakva emocija u pjevanju. Publika je navikla kroz dvadeset godina moje karijere na brze, hitoidne pjesme koje su sinonim za zabavu i tulume. Nemam poseban razlog zašto sada, jednostavno sam osjetila pjesmu kao svoju, da je trenutak. Emocija, snaga, tuga, daljina od voljene osobe.. ovo je najljepša pjesma koju sam ikada otpjevala. Jednostavno se dogodila kemija između pjesme i mene, nadam se da će se to isto dogoditi i s publikom - kazala je popularna pjevačica.

Ovu prekrasnu baladu Maji je ponudio španjolski kompozitor Rafael Art, za Maju je to bila ljubav na prvo slušanje, te je odmah zamolila Antoniju Šolu da napiše prekrasan ljubavni tekst, dok je za aranžman zaslužan Ante Pecotić kao i kompletnu produkciju pjesme.

Neočekivanu, ali snažnu baladu 'Daljina' Maja je pripremala duže vrijeme te je zasigurno veliko iznenađenje za sve slušatelje, kojima uz Maju nikada ne nedostaje iznenađenja.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68873, "");
Pregledaj komentare