Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Maja Šuput otkrila u čijem je društvu bila u 3 sata ujutro

Maja Šuput otkrila u čijem je društvu bila u 3 sata ujutro

'Smrzavamo se, četiri stupnja je, ja sam standardno, zahvaljujući Grubniću, polugola'

Maja Šuput Tatarinov je na svojim društvenim mrežama otkrila kako je u ranim jutarnjim satima bila u društvu jednog od naših najpoželjnijih glumaca. Čak je sve, kako se našalila, priznala suprugu Nenadu.

- Malo koja žena može reći mužu da je u 3 ujutro bila u špajzi s Goranom Bogdanom - napisala je pjevačica uz zajedničku fotografiju s Goranom.

Nasmijani su pozirali u pauzi od snimanja reklame. Maja je zablistala u crvenoj svečanoj haljini, a otkrila je i detalje sa seta.

- Smrzavamo se, četiri stupnja je, a ja sam standardno, zahvaljujući Grubniću, polugola - kazala je Maja u jednom storyju i pokazala kakva je atmosfera na setu.

Vaša reakcija na temu