Maja Šuput postaje televizijska voditeljica

Maja Šuput postaje televizijska voditeljica

Gledat ćemo je u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'

'Tvoje lice zvuči poznato', jedan od najgledanijih formata na Novoj TV, uskoro se vraća na male ekrane u svojoj šestoj sezoni i to već za oko mjesec dana. Podsjetimo, peta sezona emitirana je od ožujka do lipnja 2018. godine, a završila je pobjedom pjevačice Maje Bajamić

Šesta sezona već se snima u studiju Jadran filma u Dubravi, a doživjet će velike promjene. 

Za dodatnu zabavu bit će zadužena Maja Šuput, koja će debitirati u voditeljskoj ulozi. Maja se natjecala u drugoj sezoni popularnog showa u kojoj je pobijedio Saša Lozar, no čini se da je za njen angažman bilo presudno to što se dobro snašla u žiriju Supertalenta.

- Konačno mogu s vama podijeliti novu ulogu, projekt, avanturu... Dame i gospodo uskoro na vaše male ekrane, po prvi puta u životu u voditeljskoj ulozi najzabavnije emisije 'Tvoje lice zvuci poznato' uz Frana Ridjana angažirana je i moja malenkost. Nadam se da ću uspjeti biti na visini zadatka i da će te mi uz dobre i pozitivne vibre pomoći da se snađem u ovoj nimalo lakoj ulozi. Veselim se kao malo dijete što ćemo imati priliku da vas nedjeljom opet zabavljamo i da se gledamo u udarnom terminu na Novoj TV. Vidimo se uskoro, a do tada šaljem vam puse - poručila je Maja Šuput na društvenim mrežama. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58866, "");
Pregledaj komentare