Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MakaMaka & sushi bar na novoj lokaciji
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MakaMaka & sushi bar na novoj lokaciji

Guštajte u vrhunskim sushi zalogajima uz glazbu uživo po promotivnim cijenama

Popularni restoran zdrave hrane MakaMaka nedavno je otvorio svoja vrata na novoj lokaciji u Ulici bana Josipa Jelačića 19 te je svoju ponudu proširio na sushi u laganoj nikkei izvedbi, tj. sushi s utjecajem Južne Amerike, prvenstveno Brazila te Paragvaja.

- Dođite ovaj advent te guštajte u vrhunskim sushi zalogajima uz glazbu uživo po promotivnim cijenama u prekrasnom tropskom ambijentu u centru Splita - poručili su iz restorana s porukom 'MakaMaka place where summer never ends'.

Od ponude izdvajamo sushi menu od tri slijeda za dvije osobe po cijeni 290 kn, za jednu osobu 120 kn te veggie sushi menu od 90 kn.


Vaša reakcija na temu