Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Makarska ima novo mjesto vrhunske zabave! Otvoren je novi OlyBet automat klub
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Makarska ima novo mjesto vrhunske zabave! Otvoren je novi OlyBet automat klub

Redovito organiziraju razne promotivne akcije, a tu su i atraktivni jackpotovi...

U Makarskoj, na adresi Zagrebačka 65 (na samom ulazu u Makarsku na skretanju za Veliko Brdo), otvoren je novi automat klub pod brendom OlyBet.

Uz veliku ponudu najnovijih aparata za igre na sreću renomiranih svjetskih marki (Novomatic i EGT), smješten je i caffe bar u kojem se gosti mogu dodatno opustiti uz veliki izbor pića. Radno vrijeme OlyBet automat kluba je svakim danom od 08:00 do 06:00 sati, što znači da je za svoje posjetitelje otvoren u svako doba dana.

Olybet automat klub Makarska redovito organizira razne promotivne akcije, a tu su i atraktivni jackpotovi...

OlyBet brend se prepoznaje ne samo kao brend koji ima jasnu viziju i misiju, već kao brend koji se istinski zalaže za društveno odgovorne poslovanje i uvijek je tu kao dio zajednice.

- OlyBet brend je poznat kao sponzor ACF Fiorentine, Real Betisa, Club Atlético Osasune, NBA-a, NHL-a, Luka Modrić zaštitno je lice na globalnom nivou, ali ipak ono što je nama od iznimne važnosti je nastavak sponzorstva OlyBet automat klubova s HNK Hajdukom Split - poručili su.

Pored novootvorenog OlyBet automat kluba koji posjetiteljima pruža nezaboravne trenutke zabave u moderno opremljenom ambijentu, u Makarskoj nemojte zaobići posjetiti i druga dva postojeća OlyBet automat kluba, OlyBet automat klub Makarska 2 koji se nalazi na samom autobusnom kolodvoru (na adresi Ante Starčevića 30) te OlyBet automat klub makarska 3 u neposrednoj blizini trgovačkog centra SPOT (na adresi Stjepana Ivičevića 34).