Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mala Mora nastavlja svoj gastronomsko-glazbeni program koncertom klape Cambi

Mala Mora nastavlja svoj gastronomsko-glazbeni program koncertom klape Cambi

Novootvoreni restoran smješten je u Kaštel Lukšiću

Osim izvrsne gastronomske ponude, Mala Mora njeguje i ljubav prema dobroj glazbi. Ove subote, 19. rujna, imate priliku uživati u predivnoj večeri na otvorenom uz dalmatinsku pismu i uvijek izvrsnu klapu Cambi! 

O glazbenom izričaju klape Cambi nepotrebno je pisati. 

Očekuje Vas odlična klapska izvedba poznatih hitova, ovom prilikom u nešto drugačijem ambijentu. 

Novootvoreni restoran smješten je u Kaštel Lukšiću, na morskoj šetnici koja spaja romantične lokacije iz ljubavne priče o Miljenku i Dobrili. Riječ je o suvremeno opremljenom restoranu s elegantno uređenim interijerom te predivnom terasom s pogledom na Kaštelanski zaljev. 

Restoran svojim posjetiteljima nudi suvremenu interpretaciju mediteranskih specijaliteta, kvalitetne i svježe namirnice pripremljene na način dostojan vrsnih chefova. Sva jela spravljena su od namirnica domaćeg porijekla, s velikom dozom ljubavi prema gastronomiji i prstohvatom kreativnosti. Jelovnik pronađite na ovom linku - https://bit.ly/2H5661p.

Mala Mora nudi i izvrsnu selekciju pjenušavih, crnih, bijelih i rose vina različitih vinarija, stranih i domaćih, te neizostavnu ponudu vina koja su nastala u kaštelanskim konobama. Ponuda pića dodatno je obogaćena širokom ponudom koktela spravljenih od vrhunskih alkoholnih pića. 

- Ne propustite nezaboravno iskustvo uz gastronomske delicije i izvrsnu klapsku pismu. Koncert počinje u 20 sati. Rezervirajte svoj stol na vrijeme! - poručili su iz restorana.

Vaša reakcija na temu