Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press MALI GLORIJET Otvaranje velike izložbe dječjih radova 'Tiramoli malih Solinjana' i predstavljanje slikovnice 'Solin u oku djeteta'
Kultura Piše: Dalmatinski portal

MALI GLORIJET Otvaranje velike izložbe dječjih radova 'Tiramoli malih Solinjana' i predstavljanje slikovnice 'Solin u oku djeteta'

U utorak, 3. rujna

U sklopu događanja obilježavanja Dana grada Solina, u utorak, 3. rujna s početkom u 18.30 otvorit će se na Malom Glorijetu velika izložba 'Tiramoli malih Solinjana', a u razgledavanju ovih umjetničkih tiramola moći ćete uživati i kroz obližnju centralnu ulicu našeg grada.

Protezat će se središtem Solina gdje će brojni posjetitelji moći uživati u više od 700 izložbenih primjeraka likovnog, literarnog, digitalnog i filmskog stvaralaštva učenika osnovnih škola sudionika projekta 'Tiramoli malih Solinjana'.

Ova izložba rezultat je cjelogodišnjeg projekta čiji je nositelj OŠ don Lovre Katića, a suradnici na projektu učenici su i nastavnici svih škola s područja grada Solina.

Predstavljanje dječje slikovnice 'Solin u oku djeteta' uslijedit će nakon otvaranja izložbe, u 19.00 sati također na Malom Glorijetu. Autori slikovnice su učiteljica razredne nastave Ivana Sedlar te učenici Osnovne škole don Lovre Katića iz Solina. Slikovnicu su ilustrirali učenici osnovnih škola s područja grada Solina, sudionici projekta 'Tiramoli malih Solinjana'.

U prigodnom programu sudjeluje Plesna udruga 'Solinski bubamarci'.

Pridružite se i uživajte!


Vaša reakcija na temu