Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mall of Split donosi listu najboljih Black Friday popusta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Mall of Split donosi listu najboljih Black Friday popusta

Najluđi petak u godini dočekaj spreman. U nastavku donosimo listu svih Black Friday popusta


Vrijeme je da sastaviš vlastiti popis Mall of Split trgovina koje ćeš obići ovog petka i subote. Pripremi shopping listu i kreni put omiljenog shopping centra. 

Očekuju te najveći popusti u godini, od popularnih modnih brendova (do 50 % popusta) do trgovina s kućanskim uređajima (do 40 % popusta) i trgovina elektronske opreme koje nude popust na vrhunske brendove iz gotovo svih kategorija asortimana kao što su televizori, mobiteli, laptopi, prijenosni bluetooth zvučnici i mnogi drugi proizvodi. 

Trgovine dječje opreme nude 50 % popusta na odabrane igračke, opremu, odjeću i obuću.

Sportsku i lifestyle obuću pronađi na popustu od 30 % na sve ili do 50 % popusta na određeno.

Iskoristi i do 70 % popusta na nakit i poklone kupi na vrijeme.

U shopping plan dodaj i odlazak do popularnih bio trgovina i trgovina zdrave hrane jer popust od 20 % na cjelokupni asortiman hrane možeš ostvariti samo na Black Friday. 

Listu svih popusta pronađi na linku.

Vaša reakcija na temu