Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mall of Split slavi peti rođendan i časti popustima!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Mall of Split slavi peti rođendan i časti popustima!

Donosimo listu rođendanskih popusta ovog vikenda

Ovog petka, subote i nedjelje svrati u centar Mall of Split na vikend prepun popusta na nove proljetne kolekcije, a iznenađenja te čekaju i na Dan žena, 8. ožujka!

- Cijelu obitelj obuci u Gap trgovini jer ovog rođendanskog vikenda vrijedi 30 % popusta na sve. Cipelice za toplije dane pronađi u Cicibanu uz popuste do 30 %  i Froddu uz 15 % na sve, dok Mass nudi 20 % na sve. Blue kids ima dio kolekcije na 50 %, a Koko kids do 30 %. Bubamara je pripremila prigodne popuste na Dan žena za mame. Za one željne elegancije i novog odjela tu je Boss koji nudi 20 % na sve, dok Galileo ima posebne akcije. Na drugom katu centra uživaj u popustima fashion trgovinama: Polo Ralph Lauren, The Core, Seventy, Lacoste, Banana republic... - poručili su iz centra Mall of Split.

Znamo koliko uživaš u novoj kozmetici i kremama, zato otiđi do Bipe i Farmacie i obnovi zalihe najdražih proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Napokon se vratilo sunce u Dalmaciju i u pravo vrijeme stigli su popusti na nove naočale u Optici Anda 30 % i veliki izbor u Endi centru do 50 % popusta. Oni željni trenirka i tenisica mnoštvo popusta pronaći će na sportskom dijelu, 2. kat, Marjan: Buzz, Sport Vision, Skechers, Shooster...

Lista rođendanskih popusta i pogodnosti objavljena je na stranici Mall of Splita.

Znamo koliko ti fali normalno druženje, nakon dobrog shoppinga ulovi predah i uživaj u najboljoj kavi i prostranim terasama!

- Dok tvoji mališani uživaju u Twister dječjoj igraonici na 2. katu centra, ti obavi spizu i pronađi proljetni komad za lijep dane pred nama. Ove subote ne zaboravi obići Eko pazarić i napuni svoju košaricu eko voćem i povrćem naših lokalnih eko proizvođača. Spizu se definitivno isplati kupiti ovog vikenda u Mallu jer uz račun dobivaš 10 % popusta na sljedeću kupnju (više provjeri u Intersparu) - naveli su iz centra.

Mall of Split ima preko 180 trgovina koje svakodnevno brinu da u njima nađeš baš sve što ti treba. Izbor je postao još veći s novootvorenim trgovinama, Lacoste i Varteks, a uskoro se otvara i Humanic.

Uživaj u rođendanskom vikendu!


U najvećem trgovačkom centru možeš biti opušten u shoppingu. S obzirom na prostranost trgovina i hodnika Mall of Splita, posjetitelji se mogu pridržavati preporučenog razmaka. Centar se redovito dezinficira, na svakom ulazu postavljeni su beskontaktni dezinfekcijski aparati,  upozorenja o maksimalnom broju posjetitelja i  obveznom nošenju zaštitne maske.

Vaša reakcija na temu