Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MALL OF SPLIT SLAVI ŠESTI ROĐENDAN 'Pripremili smo popuste, zabavu za najmlađe, cvijeće za žene...'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MALL OF SPLIT SLAVI ŠESTI ROĐENDAN 'Pripremili smo popuste, zabavu za najmlađe, cvijeće za žene...'

Program u splitskom centru traje cijeli vikend

Mall of Split od 4. do 6. ožujka slavi šesti rođendan! Pripremili su brojne popuste koje se može provjeriti na stranicama centra, a poručuju da je najbolja zabava rezervirana za najmlađe. 

- Program traje cijeli vikend, a vaši mališani mogu uživati u kreativnim i sportskim radionicama, oslikavanju tetovaža, dječjem gastro eventu i poklon balonima! Sve radionice će se odvijati pod budnim okom naših animatora. DJ je pripremio odličnu zabavu, plesa i igre neće nedostajati - naveli su iz centra Mall of Split.

Rođendansko slavlje centar će spojiti s proslavom Međunarodnog dana žena... 

- Za sve naše divne žene povodom nadolazećeg Dana žena pripremili smo besplatne tulipane koji će već ovog vikenda biti spremni za njih - poručili su, a cvijeće će dijeliti 5. i 6. ožujka od 16 do 19 sati (ili do isteka zaliha).

U sklopu proslave će se u subotu od 16 do 19 sati održati i gastro event. Kuhar Robert Žmire i Purex trgovina pripremaju slasne zalogajčiće na trgu Jadran. Žmire će mamama i tatama podijeliti recepte koje će mališani zasigurno obožavati.

Donosimo i detaljan raspored aktivnosti...

Vrijeme održavanja dječjeg zabavnog programa:

Petak: od 16 h do 19 h

Subota: od 11 h do 13 h, te od 16 h do 19 h

Nedjelja: od 11 h do 13 h, te od 16 h do 19 h

Dječje kreativne i sportske radionice

TWISTER KIDS ZOO IGRA SA ZADACIMA: Uz asistenciju kostimiranih  animatora (lav, žirafa) djeca će se zabaviti igrajući ZOO društvenu igru sa zadacima. Bacajući veliku kocku djeca prolaze poligon i utrkuju se do cilja.

XL EMOJI MEMORY: Djeca se zabavljaju slažući velike, podne memory ploče

DJEČJE KUGLANJE: Uz dječje kuglanje i naše animatorice zabava je zagarantirana

FOTO AUTOMAT: Besplatno se fotografirajte u našem foto automatu  i kući ponesite divne fotografije s vašim mališanima i njihovim radovima.

OSLIKAVANJE TETOVAŽA: Sve što vaš mališan poželi, naše animatorice će oslikati u obliku tetovaže.

BALONI U RAZNIM OBLICIMA: Spretni klaunovi će izrađivati i dijeliti balone po želji vaših mališana.

Vaša reakcija na temu