Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MALL OF SPLIT Tjedan božićnih popusta, blagdanska čarolija i fotografiranje s Djedom Božićnjakom...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MALL OF SPLIT Tjedan božićnih popusta, blagdanska čarolija i fotografiranje s Djedom Božićnjakom...

Donosimo listu božićnih popusta i događanja u popularnom centru

Tjedan božićnih popusta u centru Mall of Split traje do 24. prosinca.  Više od 100 trgovina snizilo je cijene...

- Sve što poželiš, pronaći ćeš u tvojoj najdražoj shopping destinaciji. Božićno jutro bit će još veselije uz savršeno omotane poklone (besplatno, na drugom katu) kupljene po super popustima! - poručili su iz centra, a listu popusta su objavili na svojoj internetskoj stranici

Iz centra su poručili da se najbolje uspomene stvaraju u Mall of Splitu, gdje su pripremili pravu blagdansku čaroliju. Na trgu Jadran je postavljena magična božićna priča. 

- Ana, Elsa i Olaf nam dolaze pokraj božićnog drvca u subotu, 18. prosinca, od 17 do 19 sati. Ovaj trojac će zasigurno izvući osmijeh na licu svakog djeteta. Pronaći ćeš ih kod najljepšeg božićnog drvca na trgu Jadran centra Mall of Split - naveli su.

Dolazak Djeda Božićnjaka i vilenjaka predviđen je, pak, od 21. do 23. prosinca, svaki dan u dvije smjene - od 11 do 13 sati te od 16.30 do 19.30.

- Od 21. prosinca, svaki dan možete fotografirati vaše mališane s Djedom Božićnjakom i vilenjacima kraj božićnog drvca - otkrili su iz centra.

Ako još niste kupili božićne darove, tu je Mall of Split poklon bon.

- S poklon bonom Mall of Splita ne možeš pogriješiti, a može se iskoristiti u gotovo svim trgovinama centra. Mall of Split poklon bon možete kupiti na info pultu centra svaki dan od 9 do 21.

Dodajmo da prema centru svaki dan vozi besplatni autobus od trajektne luke do Mall of Splita i natrag. Zimski vozni red može se provjeriti na stranicama centra

Vaša reakcija na temu